Bemutatkozás

Kedves Vendégeink!

A koronavírus miatt még mindig fennálló kockázatokra való tekintettel, illetve az érvényben lévő kormányrendeleteket figyelembe véve, szolgáltatásunkat június 2.-tól az alábbi korlátozásokkal újra elindítjuk:

  1. A helyben fogyasztó és az elvitelre vásárló vendégeinket elkülönítve fogjuk kiszolgálni.
  2. Az elvitelesek külön bejáraton tudnak majd bejönni az étterembe. és külön pultnál szolgáljuk ki őket. Ezzel remélhetőleg a sorbaállás idejét is jelentősen csökkenteni tudjuk majd.
  3. Akik helyben szeretnének fogyasztani, nekik a belső térben és a teraszon összesen 64 ülőhely áll rendelkezésükre. Az ülőhelyeket úgy alakítottuk ki, hogy 2, 3, 4, 5, 6 és 8 fős társaságok is együtt ebédelhessenek. Az asztalok úgy lettek elhelyezve, hogy az asztaloknál ülők székei a más asztaloknál ülőktől minimum 1,5 méteres távolságra legyenek.
  4. A helyben fogyasztók az evőeszközöket és az italokat is a kiszolgáló személyzettől fogják kapni, ezzel elkerülhető az összefogdosás problémája.
  5. Azon felületeknek a fertőtlenítését, melyekkel óhatatlanul érintkeznek vendégeink, a nyitvatartási időben többször is fogjuk végezni.

Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, aki lehetőség szerint továbbra is szeretne nálunk ebédelni, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a maximális és biztonságos higiénia fenntartása érdekében!

 

Reméljük, hogy ezeket a korlátozásokat nem kell sokáig fenntartanunk és, hogy mihamarabb visszatérhetünk a normális üzemeléshez!

Üdvözlettel:

InnoFood Étterem csapata

 

 Több évtizedes tapasztalattal rendelkező csapatunk vendégeink igényeihez igazodva folyamatosan bővíti, változtatja napi kínálatát. Reméljük hamarosan Önt is üdvözölhetjük vendégeink körében!